Mast Art Group, sağlık, güzellik, kozmetik ve ambalaj sektörlerinde tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun, doğru ürün, doğru fiyat yapısında; kaliteli, güvenilir ve sonuç odaklı, Türkiye pazarında bilinirliliği yüksek kendi ürünlerini üreten, pazarlayan ve tüketicisi ile buluşturan grup şirketidir.

Mast Art Group A.Ş., sektörlerini yakından tanıyan üretim, yönetim, satış ve pazarlama departmanlarında görevler almış, 20 yılı aşkın tecrübeleri ile genç, dinamik ve güven duyulan bir ekibe sahiptir.

Mast Art Group markası olan Meso Intense, saç dökülmesine karşı geliştirdiği yeni nesil yöntem ile ilaçlı tedavilerin kalıcı sonuçlar veremediği ve kimi yan etkilere neden olduğu, cerrahi operasyonların ise oldukça zorlu ve acılı bir süreç olduğu düşünüldüğünde yeni bir çözüm olarak öne çıkıyor.


Meso Intense, hekimler tarafından kliniklerde ve uzmanlar tarafından merkezlerde; iğnesiz ve acısız olarak özel bir cihaz olan Meso Intense Hair Care Device ile uygulanabilmektedir. Bu sayede zayıflamış saç kökleri güçlenir, uyuyan saç kökleri canlanarak yeni saç telleri üretebilir.